Garagegulv

Hos Vestbjerg Epoxygulve kan du købe et slidstærkt, højkvalitets industrigulv til dit private hjem. Materialer som f.eks. epoxy er for mange brancher – i alt fra sundhedssektoren og motionscentre til autoværksteder og landbrug – det fortrukne valg på grund af dets fordelagtige egenskaber.

Derfor er denne gulvløsning, sammen med stengulv og polyurethan gulve, blevet et hit i mange private husstande samt i deres garager og værksteder. Det skyldes gulvtypernes slidstyrke og lange holdbarhed, samtidig med at de er nemme at vedligeholde og rengøre.

Når man skal vælge det rette garagegulv, er det vigtigt, at man vælger et materiale, som kan klare tunge køretøjer samt olie, fedt, benzin og rengøringsmidler, uden det tager alvorligt skade. Derfor skal du have overvejet hvilke egenskaber og evner, dit garagegulv skal besidde. Ønsker du et garagegulv, som kan klare mere, end hvad et tyndt betongulv kan? Så kan vi hos Vestbjerg Epoxygulve være dig behjælpelige.

Vælg mellem epoxy, polyurethan og stengulv til din garage

Hos Vestbjerg Epoxygulve forhandler vi 3 typer af gulv, der vil være oplagt som garage- og arbejdsgulv hos privatboliger, og som hver især har deres egne kendetegn, fordele og styrker.

Epoxy gulv

Epoxy gulve er kendt for deres store slidstyrke og lange holdbarhed. Epoxy er faktisk 3 gange stærkere end et betongulv, hvorfor det er den stærkeste gulvtype på markedet. Epoxy gulve er derudover nemme at vedligeholde, skridsikre og utrolig rengøringsvenlige. Vi tilbyder denne type gulv i et utal af farvevarianter og overflader, som kan give din garage et æstetisk og friskt pust, hvormed gulvet også er lysægte, hvilket vil sige, at farven ikke vil falme med tiden.

Polyurethan gulv

Polyurethan gulve kan mest af alt sammenlignes med et fugefrit gummigulv, hvormed det er en fleksibel og blød belægning, der giver et behageligt underlag at stå på, samtidig med at det har en lyd- og støddæmpende effekt. Ligesom epoxy gulve, har polyurethan gulve en fænomenal belastningsevne, rengøringsvenlig overflade, og du har mulighed for at vælge blandt et utal af skønne farver. Polyurethan er derudover resistent over for vand og alle typer rengøringsmidler.

Stengulv

Stengulv er også kendt under navnet stentæppe og består af små sten, der er limet sammen med en transparent epoxybelægning, hvorfor gulvet bliver mere slidstærkt og får en mere skinnende glans, som fremhæver de smukke sten. Gulvet er samtidig behageligt at gå på, lydisolerende, nemt at gøre rent, og så kræver det næsten ingen vedligeholdelse. Du kan vælge blandt forskellige stenstørrelser samt naturfarvede og indfarvede sten, som du kan mixe på kryds og tværs efter dine ønsker. Stentæpper bør dog kun bruges på gulve, der udsættes for begrænset belastning og dermed ikke store værksteder og større garageanlæg.

Garagegulve – Vælg din slidstærke gulvløsning

Hvis en af vores ovennævnte langtidsholdbare og nærmest vedligeholdelsesfrie gulvtyper lyder som perfekt til din garage, så er vi blot en telefonopringning væk. Ønsker du derimod et nyt gulv til industriproduktion, laboratoriemiljøer eller sundhedssektoren, kan vi selvfølgelig også klare det med vores industrigulv

Du skal dog være sikker på, at du vælger en funktionsdygtig gulvbelægning, som lever op til de skrappe myndighedskrav og den store belastning fra diverse maskiner. Her hos Vestbjerg Epoxygulve kan vi sagtens være dig behjælpelige, så du ender med et korrekt, sikkert og lovligt gulv.

Er du tvivl om, hvilken gulvløsning der er den rette for din garage? Så tag Vestbjerg Epoxygulve med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov. 

Kontakt Vestbjerg Epoxygulve i dag og få svar på alle dine spørgsmål vedrørende garagegulve. Vores gulveksperter sidder klar til at besvare din henvendelse.​

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på 41 28 33 43, så finder vi sammen et godt tilbud.

Ring

Hovednummer: ​41 28 33 43

Eller: 24 43 05 27

Skriv til os

​Mail: info@vep​oxy.dk

Adresse

Sabroesvej 7, 8600 Silkeborg