​New Yorker gulv - Gulv med råt betonlook

Materialerne epoxy, akryl og polyurethan har længe været kendt i industrien, og nu har private boligejere, lejlighedsejere og virksomheder også muligheden for at få de slidstærke og moderne gulvtyper.

Epoxy belægningens høje slidstyrke, de fugefri overflader samt muligheden for at vælge blandt mange forskellige naturfarver, opsigtsvækkende farvevarianter og usædvanlige mønstre, gør denne gulvtype utrolig populær i både trendy kontorindretninger og private hjem.

Et rent epoxy gulv er dog ikke den eneste mulighed, hvis du ønsker et fugefrit og slidstærkt gulv, der samtidig kan skabe et personligt udtryk og en nutidig boligindretning. Hos os kan du vælge blandt flere forskellige designgulve med hver deres særpræg. Særligt passer vores New Yorker gulv perfekt ind i en moderne indretningsstil, hvor rummet gerne må havet et mere råt og industrielt udtryk.

Et gulv med New York design er et godt alternativ til eksempelvis klinkerne i køkkenet og i bryggerset, hvor både design og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Gulvløsningen kan desuden lægges ovenpå eksisterende klinker og er samtidig fortræffelig til gulvvarme.

Specialbelægning af gulve med New York design

NewYorker gulve er en forholdsvis ny gulvtype, der består af flere materialelag for at skabe det eftertragtede rå betonlook.

Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi først en belægning med et lag epoxy og efterfølgende en Weber indfarvet flydemørtel. Dernæst bliver gulvet belagt med endnu et lag epoxy og der afsluttes med en polyurethan matlak for at give gulvet den helt rette finish.

Du kan få betonlooket i flere rå farvevarianter og mønstre samt i mat eller højglans. Find inspiration på vores facebookside, hvor du kan se endnu flere billeder af de nyeste gulve med New York design, som vi har udført hos både private boligejere og virksomheder.

​Hos Vestbjerg Epoxygulve udfører vi alle specialbelægninger og overfladebehandlinger af gulve med stor professionalisme og ordentlighed. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for et gulv med New York design af højeste kvalitet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 41 28 33 43​. 

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på 41 28 33 43, så finder vi sammen et godt tilbud.

Ring

Hovednummer: ​41 28 33 43

Eller: 42 44 07 03

Skriv til os

​Mail: info@vep​oxy.dk

Adresse

Sabroesvej 7, 8600 Silkeborg