​Stengulv

​Hos Vestbjerg Epoxygulve har vi specialiseret os i belægning af stengulve, også kaldet stentæpper.

Stengulve er det oplagte belægningsvalg til både butikker, garager og udstillingslokaler, da det er behageligt at gå på, lydisolerende, nemt at gøre rent og så kræver det næsten ingen vedligeholdelse.

Et stengulv består af små sten, der er limet sammen med en transparent epoxybelægning, hvorfor gulvet bliver mere slidstærkt og får en mere skinnende glans, som fremhæver de smukke sten.

De dekorative sten giver gulvet en helt særlig visuel dybde, som ikke findes ved de andre belægningstyper. Derfor giver stengulve en rigtig flot finish i særligt kontormiljøer, showrooms og bilforretningernes udstillingslokaler.

Stentæpper bruges bl.a. til:​

  • Butikker
  • Boliger
  • Garager
  • Udstillinger/Showrooms
  • Entreer/Halls
  • Indgangspartier

Specialdesignede stengulve - Få dit eget logo i gulvet

Der findes et væld af muligheder for at specialdesigne dit helt eget stengulv. Du kan vælge blandt flere forskellige stenstørrelser samt naturfarvet og indfarvet sten, som du kan mixe på kryds og tværs for at få netop det stiludtryk, som du ønsker.

​Vores leverandør Stonewalk leverer de kvalitetssten, som vi bruger i fremstillingen af vores stentæpper. Har du særlige ønsker til sammensætningen af stenstørrelser og farvemix kan du med fordel hente deres app, StoneMixer, og selv vælge blandt de mange forskellige muligheder.

Med et stentæppe som belægning får gulvet et mere eksklusivt look, ligesom du også har mulighed for at sætte dit helt eget præg på gulvet ved at bestemme mønsteret og farven. Vestbjerg Epoxygulve kan også tilbyde at integrere et logo, symbol eller emblem i gulvet, således at gulvoverfladen får sit eget personlige udtryk - her sætter kun fantasien grænser.

Optimér dit garagegulv med et slidstærkt stentæppe

Med et slidstærkt stentæppe kan du hurtigt og nemt optimere dit garagegulv. Stentæpper er nemlig lette at vedligeholde og så er de komfortable at stå på.

Stentæpper bør dog kun bruges på gulve, der udsættes for begrænset belastning, hvorfor denne gulvtype er perfekt til private boligejeres garager og hobbyrum.

Hvis du leder efter et nyt gulv til dit værksted eller større garageanlæg, hvor der stilles krav til gulvet om at være modstandsdygtig overfor oliespild og andre kemikalier, bør du i stedet vælge et industrigulv eller et epoxy gulv, der er kemikalieresistent og i stand til at klare tunge belastninger og megen gangtrafik.

Når du vælger et slidstærkt stentæppe til din garage fra Vestbjerg Epoxygulve, så er du altid garanteret kvalitet til tiden. Vi udfører professionelle overfladebehandlinger af gulve til erhverv, industri og private i hele landet, uanset opgavens omfang.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 41 28 33 43, hvis du har spørgsmål til vores stentæpper eller ønsker et uforpligtende tilbud på et specialdesignet stengulv med naturstensbelægning.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på 41 28 33 43, så finder vi sammen et godt tilbud.

Ring

Hovednummer: ​41 28 33 43

Eller: 42 44 07 03

Skriv til os

​Mail: info@vep​oxy.dk

Adresse

Sabroesvej 7, 8600 Silkeborg