Akryl gulve​

Hos Vestbjerg Epoxygulve tilbyder vi unikke gulvbelægninger med akryl, der er en vandafvisende og kemikalieresistent gulvløsning. Akryl gulve har en høj slidstyrke, hvorfor gulvtypen ofte anvendes i industriproduktioner samt i fødevare- og medicinalindustrien.

Akryl gulve bruges bl.a. til:

  • ​Industriproduktion
  • Medicinalindustrien
  • ​Levnedsmiddelindustrien
  • Kosmetikindustrien
  • Laboratorier
  • Slagterier
  • Bagerier
  • Fiskebutikker

Overfladebehandling af gulve med akryl ​

Akryl på gulv er en hærdeplast, hvis kemiske sammensætning består af et bindemiddel, som polymeriserer ved tilsætning af en hærder. Akrylbelægning er desuden kendetegnet ved at have en meget kort hærdetid, hvilket betyder, at vi kan lave flere overfladebehandlinger af gulve med akryl samme dag.

Det fugefrie akryl gulv er baseret på en hærdeplast, som med fordel kan anvendes i alle industriproduktioner, medicinalfabrikker og fødevarebrancher, hvor der stilles store krav til rengøringsvenlighed, skridsikkerhed, kemiske belastninger og hygiejne. Akryl på gulv kan eksempelvis benyttes i forbindelse med slagterier, bagerier, fiskebutikker og lignende produktioner.​

Vestbjerg Epoxygulve – Din professionelle gulvlægger

At lægge et akryl gulv kræver en vis ekspertise, hvorfor du altid bør fagfolk til at udføre gulvbelægningen. Hos Vestbjerg Epoxygulve har vi flere års erfaring med akryl på gulv, hvorfor vi hurtigt og effektivt kan overfladebehandle dit gulv.

Når vi udfører overfladebehandlinger af gulve med akryl får du altid et langtidsholdbart slutresultat, som er modstandsdygtigt overfor ydre belastninger.

Hvad enten det er privat, til erhvervsvirksomheder eller kommunale institutioner, så løser vi opgaven. Dette gælder uanset om den valgte gulvtype er granit til udendørsbelægning eller andre populære hærdeplastgulve som det stærke epoxy eller det fleksible polyurethan.

Når du skal vælge en fugefri belægning, bør du altid vurdere de belastningsgivende funktionskrav og det ønskede æstetiske udtryk til gulvtypen. Vi tilbyder fagkyndig rådgivning om, hvilke belægningstyper, der er mest velegnet til dit specifikke formål.

Har du spørgsmål til vores overfladebehandlinger af gulve med akryl eller er du i tvivl om, hvorvidt et akryl gulv er den rette gulvløsning for dig, så kontakt os gerne på telefon 41 28 33 43 for generel vejledning om hærdeplastgulve. 

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på 41 28 33 43, så finder vi sammen et godt tilbud.

Ring

På telefon: ​41 28 33 43

E-mail

Skriv på: ​info@vepoxy.dk

Adresse

​​Skærskovvej 59, 8600 Silkeborg​